Vi har spillet en lang række steder – bl.a. Hotel Hvide Hus i Aalborg, Comwell i Rebild Bakker, Døstrup Forsamlingshus, Volstrup Golfcenter, Aktivitetshuset i Aggersund, Rold Storkro, Aars Hotel, Odder Parkhotel, Golf Hotel Viborg og mange flere.

Derudover er vi så heldige, at vi sommetider modtager tilkendegivelser fra glade gæster og værter, I kan se udvalgte citater herunder.


Vi havde en super dejlig dag, som blev præcis som vi havde håbet. Festglade gæster, lækkert mad og kanon musik – hvad mere kan man ønske sig?! I leverede et kanon flot stykke arbejde - det var bare super godt. Der var og kommer stadig mange roser til jer – tak fordi I var med til at gøre dagen festlig.
Marianne og Jens, bryllup


Hej Devotion. Det var et par fine aftener. Der er bred enighed om at vi gerne ser jer næste år i uge 25, vi vender tilbage.
Jan Qvist, arrangør af Sommerfest i Pindstrup


Skriver lige for at give jer en masse 'roser' fra vores fest d 13. august i Volstrup. I gjorde det sørme godt - I er super gode sammen på 'scenen' må man sige, og vi kan da bestemt kun anbefale jer til alle andre.
Tusind tak fordi I var med til at sætte humør på vores dag/aften Smile
Kh Tina og Henrik.


Vi vil gerne sige jer tusind tak for jeres indsats i lørdags, I var med til at gøre vores dag og aften helt speciel. Også tusind tak for sangen, I hjalp mig med. I er super gode og vi har fået mange postive ord omkring jeres musik og sang. Jeg håber vores veje mødes igen på et tidspunkt.
 
Med kærlig hilsen
Kirsten og Stephen 


Hejsa. Det var megafedt at I spillede Magtens Korridorer – Respekt!
Mads Røge, gæst til bryllup